LEVELEK EGY KRÍZISRŐL
A-1
Végjáték. Győzelem végső győzelmet jelent; vesztés a pontos ellentétjét. Mind a kettő egy teljes lerendezést.

A győzelemre egyetlen esélyem van (a királynő-áldozaton kívül, ami már megtörtént): pénz. Egy azonnali mentőalap teremtés a „crowdfunding - közösségi, összehangolt hozzájárulás” elvén. Akinek számítok, beszáll ebbe az alapba - lehetősége szerint. De ez nem üzlet. Nem a nyereségvágy hajtja.

A fennálló totális krízishelyzetemben ennyit tudtam összehozni. Ha megy, akkor minden megy; ez a krízis csak úgy tud megszűnni, hogy mennyországgá változik - földire, vagy másikra. Ez a krízis nem fordítható vissza a régi, végtelenített kínlódásba. Nincs köztes fázis; csak mennyország vagy mennyország. (A purgatórium a jelenlegi állapotnak felel meg).

Én alkotó művész vagyok, nem üzletember. És most pénzt kell gyűjtenem; egy „mentőalapot” kell létrehoznom. Azonnal. Pénz van, létezik. Még ha szerény alapfokon is, de körül vagyok vele véve. Az Alapot elsősorban ebből az általam elérhető körből tudom megteremteni. (Ez voltaképpen két kör: az egyik a magyar, a másik az angol-amerikai csoportom). Az Alapot hatékonyan tudom felhasználni úgy a krízis megoldására, mint, szinte egyidejűleg, egy aktív, siker-orientált produkciós munka befejezésére. A kettő kölcsönhatásban áll.

Ezzel a levéllel a MENTŐALAP megteremtése elkezdődött. Kizárólag azokhoz szól, akik magukat ennek fogadására alkalmasnak tartják!
Én senkitől sem kérek pénzt; aki erre érdemes, annak felajánlom a befektetés vagy hozzájárulás lehetőségét - és az azzal várható visszatérülést, ami úgy dicsőségben, mint az emberértéknek a kézzelfogható nyereséggel való ötvöződésében fog mutatkozni. Aki képes egy ilyen nagy léptékű, karakteres mozdulatra, annak megköszönöm, hogy most megteszi - nincs idő várni. Akinek ettől vakaróznia kell, az, mint rangos társ és ember számomra
megszűnt.

Ha részt akarsz venni:
1.Rövid megbeszélés
2.PayPal - könnyű pénzküldés